VEELGESTELDE VRAGEN

Netwerkwandeling voor ondernemers in Stabroek

VRAGEN OVER HET LIDMAATSCHAP EN DE WERKING VAN START2BIZZ

“Onze visie over netwerken is dat iedereen welkom is en elke ondernemer zijn eigen specialiteit en meerwaarde heeft in onze groep.

Er kunnen meerdere ondernemers uit dezelfde branche aansluiten en dat zien wij net als een meerwaarde.

Omdat wij elke ondernemer met zijn eigenheid en expertise leren kennen, kunnen we gemakkelijker de juiste personen met elkaar verbinden.

Wanneer je zou willen deelnemen aan het Bizz Buddy programma, dan kan het ook net een voordeel zijn om gematcht te worden met een ondernemer uit jouw branche zodat jullie elkaar kunnen versterken in hetgeen je doet of bij elkaar terecht kunt bij uitdagingen en problemen die alleen jullie tegenkomen. Dit maakt het net sterker dan wanneer je als enige ondernemer in jouw expertise aangesloten zou zijn.”

“Ja, dat mag zeker !

Op elk Start2Bizz event mag je als lid meerdere bezoekers aanbrengen.
Zij mogen dan 1 x gratis deelnemen.

Worden de bezoekers na afloop van het event lid van Start2Bizz? Dan krijg je hiervoor als lid een leuke bonus.”

“Wij doen niet aan pitchrondes. Je kan vrij netwerken via 1 op 1 gesprekken.”

“Alle events zijn vrijblijvend. Wij organiseren 1 wandeling, 1 online meeting en 1 borrel, diner of workshop op locatie per maand. Je kan zelf kiezen wat jou het beste uitkomt”

“De gemiddelde afstand naar een event is voor de meeste leden niet langer dan 30 minuten. Wat als ik je zeg dat je met andere leden zou kunnen carpoolen? Dan ben je al van thuis uit gezellig aan het sparren met in de auto.”

“Wij houden met elkaar contact via een whatsappgroep voor vragen en je kan elke maand met een buddy matchen om via 1 op 1 contact met elkaar te sparren over een zelfgekozen onderwerp.”

“Ja. Door te netwerken vergroot je je zichtbaarheid, werk je voortdurend aan je onderneming, leer je nieuwe competenties, groei je als persoon en open je de deur voor duurzame samenwerkingen. De investering wint zich terug in ondernemers- persoonlijke of financiële groei of je nu meer winst, zelf-bewustzijn of energie en focus verlangt.”

STARTENDE ONDERNEMER

Jazeker ! Afhankelijk van het land waar jouw onderneming is gevestigd of zal gevestigd zijn, krijg je een aangepaste checklist.

Wetgeving en belastingsregels zijn namelijk verschillend per land en daar hebben we rekening mee gehouden bij de opzet van de checklist.  

ALGEMEEN

Één van de grootste voordelen van een goed netwerk zijn de kansen en mogelijkheden die het biedt. De beste kansen worden altijd gedeeld binnen het eigen netwerk van personen, vaak al voordat ze überhaupt naar buiten komen! Je kunt hierbij denken aan opdrachten, projecten, fusies, personeel, nieuwe klanten of goederen.

1) Contacten leggen waar je je voordeel mee kunt doen 2) Professioneel relaties onderhouden 3) Relaties onderhouden

Bron: https://www.mijnwoordenboek.nl/puzzelwoordenboek/Netwerken/1

We hebben nog veel toekomstplannen en groeiideeën in het vooruitzicht.

Je kan het laatste nieuws hier bekijken of je inschrijven op de maandelijkse nieuwsbrief

TECHNISCHE EN PRAKTISCHE VRAGEN

  1. Klik rechtsboven op de 3 puntjes in je browser
  2. Kies ‘Toevoegen aan startscherm’
  3. Wijzig de naam van je icoontje
  4. Kies ‘Automatisch toevoegen’
  5. Het icoontje staat op je mobiel

Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact op.