Afvallen doen we samen!

BEDRIJFSPROFIEL

1op1 dieet Merksem
Annuntiatenstraat 2, Merksem Antwerpen, België
0032487658106
BRANCHE
SOORT DIENSTVERLENING
TREFWOORDEN

OMSCHRIJVING

Ik ben Saskia, onafhankelijk consulent van Het 1op1 Dieet by Cambridge Weight Plan. Dit dieet is alleen onder deskundige en goed opgeleide consulenten verkrijgbaar. Het 1op1 Dieet Stappenplan is naast een dieet ook een bewustwordingsproces om te voorkomen dat je na het dieet terugvalt in oude gewoonten. Daar ligt de kracht en het succes van dit dieet. We besteden aandacht aan alle aspecten van gewichtsbeheersing: Voeding, mind en bewegen. Alle maaltijdvervangers zijn medisch wetenschappelijk samengesteld. Je loopt tijdens dit dieet geen tekorten op. De vervangers zijn puur ondersteunend en alleen tijdelijk bedoeld om jou het zetje in de goede richting te geven. Als je in stap 1 of stap 2 start, kun je de eerste paar dagen een licht hongerig gevoel ervaren. Zodra je vetverbranding op gang komt, zal dit afnemen.

Start nu je eigen The 1:1 Diet afslankpraktijk!

Als gevolg van een toename in het aantal mensen met overgewicht en de vraag naar The 1:1 Diet, zijn we per direct op zoek naar nieuwe, ondernemende consulenten. Vrouwen en mannen in heel Belgie  die de passie en ambitie hebben om anderen door middel van 1 op 1 begeleiding te helpen hun doel te bereiken en hun droom op het gebied van afvallen en gewichtsbeheersing te laten uitkomen.

We zijn op zoek naar enthousiaste consulenten!

Is het voor jou altijd al een droom geweest om anderen te helpen en gun je mensen een nieuwe kans? Word dan consulent bij The 1:1 Diet! Je bent als consulent onafhankelijk en zelfstandig, maar dat wil niet zeggen dat je het helemaal alleen hoeft te doen. We ondersteunen je! Wist je trouwens dat je ook samen met een of meerdere consulenten in een praktijk kunt samenwerken? De kracht van The 1:1 Diet zit ‘m in ‘samen’. Samen bereik je namelijk meer dan alleen.

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten?

Het consulentschap hoeft geen voltijds baan te zijn. Wil jij in de avonden wat bijverdienen, of toch uitgroeien naar een voltijds consulent? Neem dan contact op met Saskia en zij verteld jou alles over hoe het is om je eigen consulent te zijn.

ADRESGEGEVENS

SOCIALE MEDIA PAGINA'S

CONTACTPERSOON

Saskia van der Schot

Ik ben Saskia van der Schot, onafhankelijk consulent van Het 1op1 Dieet by Cambridge Weight Plan. Dit dieet is alleen onder deskundige en goed opgeleide consulenten verkrijgbaar. Het 1op1 Dieet Stappenplan is naast een dieet ook een bewustwordingsproces om te voorkomen dat je na het dieet terugvalt in oude gewoonten. Daar ligt de kracht en het succes van dit dieet. We besteden aandacht aan alle aspecten van gewichtsbeheersing: Voeding, mind en bewegen.

PRODUCTEN & DIENSTEN

DEEL OP SOCIALE MEDIA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

NEEM CONTACT OP MET DEZE ONDERNEMER

MEER VAN DEZE ONDERNEMER

PROMOTIES & AANBIEDINGEN

E-BOOK, DOWNLOADS & BLOGS