Focus op jouw corebusiness én laat de rest over aan @miniplan

BEDRIJFSPROFIEL

Adminiplan
Falco de Lampageplein 50, 2000 Antwerpen, België
+32494453734
BRANCHE
SOORT DIENSTVERLENING
TREFWOORDEN

OMSCHRIJVING

Je runt je eigen zaak en je voert je aangenomen opdrachten met de allergrootste zorg uit. Toch schuif je de administratie die erbij komt kijken steeds voor je uit. Hiervoor kunnen we je een passende oplossing bieden. Een onnauwkeurige planning, overvolle mailbox of stapels post, in een handomdraai brengen we al jouw administratief- en secretariaatswerk op orde.

Een greep uit het aanbod:

• Offertes opstellen, versturen en opvolgen • Dossiers opmaken en beheren • Facturatie en opvolging • Post en mails opvolgen • Archiefbeheer, inventarisatie en digitalisatie
 

ADRESGEGEVENS

SOCIALE MEDIA PAGINA'S

CONTACTPERSOON

Diana Eyckmans

Hallo, ik ben Diana, een administratieve duizendpoot en geniet graag van de kleine dingen des levens. De rode draad door mijn leven is eenvoud.
De geur van versgebakken cake, genieten van koffie met familie en vrienden. Momenten die me, vaak onbewust, een explosie aan geluk brengen.

Het anderen comfortabel maken, dat is ook een ding van mij.

Net zoals in mijn privé, zorg ik ook op mijn werk er altijd voor dat men het goed en gemakkelijk heeft. Voor dat men het beseft, is die stapel post weggewerkt, die facturen opgemaakt en dat lastige telefoontje gepleegd.

Na een 30-jarige carrière in dienstverband besloot ik om een doorstart te maken als freelance administratieve duizendpoot. Mezelf en andere kleine ondernemers gelukkig maken door administratie uit te voeren op kleinschalige basis.

Ervoor zorgen dat men na een dag hard labeur kan genieten van die welverdiende vrije tijd, dat is mijn grote doel. Ik ga graag met jullie op zoek naar de juiste oplossing om het administratieve gedeelte van jullie onderneming te verlichten. Zowel op verplaatsing, mijn werkplek of in jullie vertrouwde omgeving kan dit uitgevoerd worden.

 

Heb je een voorstel of zit je met een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen, ik zorg graag voor een gepast antwoord en dito oplossing!

PRODUCTEN & DIENSTEN

DEEL OP SOCIALE MEDIA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

NEEM CONTACT OP MET DEZE ONDERNEMER

MEER VAN DEZE ONDERNEMER

PROMOTIES & AANBIEDINGEN

E-BOOK, DOWNLOADS & BLOGS