Your business, our journey

BEDRIJFSPROFIEL

Advocatenkantoor Weckhuysen BV
Morenhoekstraat 36, Rumst, België
+32-15 65 52 17
BRANCHE
SOORT DIENSTVERLENING
TREFWOORDEN

OMSCHRIJVING

Als ondernemer wil je gerust zijn in elke fase van je ondernemerschap. Een betrouwbare advocaat die altijd voor je klaarstaat met juridisch advies en bijstand is dan ook onmisbaar tijdens je businessjourney. Als ondernemende advocate met veel liefde voor het vak ben ik het klankbord en aanspreekpunt dat jij en je kmo nodig hebben om juridisch sterk te staan. Ik ga met plezier net dat stapje verder om je op de best mogelijke manier te adviseren en ondersteunen. Bij Advocatenkantoor Wendy Weckhuysen sta ik aan je zijde. Ik luister met oprechte interesse naar je uitdagingen en bezorgdheden en focus vervolgens op concrete oplossingen. Bovendien ben ik graag je eerste aanspreekpunt: raadpleeg mij bij al je dagelijkse, terugkerende of grotere juridische vragen en problemen. Ook als je vraag niet binnen mijn vakdomein valt, help ik je verder door je gericht naar een expert uit mijn netwerk door te verwijzen. Mijn doel? Je met een gerust hart laten ondernemen én je onderneming versterken en beschermen. Daarbij ga ik voor een duurzame samenwerking met jou en je bedrijf en bewandel ik graag samen met jou het volledige, boeiende en uitdagende traject van je businessjourney. Contacteer me via 015 65 52 17 of via wendy@advocatenkantoor-weckhuysen.be

ADRESGEGEVENS

SOCIALE MEDIA PAGINA'S

CONTACTPERSOON

Wendy Weckhuysen

In 2002 behaalde ik mijn diploma als licentiaat in de rechten aan de Universiteit van Antwerpen, met grote onderscheiding. Datzelfde jaar startte ik mijn advocatenstage aan de Antwerpse balie.

Lange tijd werkte ik samen met het kantoor Lange, Verstraete & Clijmans Advocaten, een middelgrote structuur van advocaten. In 2014 richtte ik mijn eigen kantoor op in Rumst.

Waarom op mezelf starten? Hoe graag ik mijn job als advocate tot dan toe al deed, ik miste de persoonlijke aanpak, de directe communicatie, het gevoel een vertrouwde juridische partner van mijn klanten te zijn. In mijn eigen praktijk is dat aspect dus cruciaal.

Waarom dan de focus op ondernemers? Ik kom uit een ondernemersfamilie. En die ondernemerswereld blijft me intrigeren. De precieze werking van je organisatie begrijpen, vind ik simpelweg ontzettend boeiend. Met plezier fungeer ik dus voor jou als eerste aanspreekpunt en zet ik mijn bedrijfsgerichte juridische diensten in. Op elk moment in je businessjourney.

PRODUCTEN & DIENSTEN

DEEL OP SOCIALE MEDIA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

NEEM CONTACT OP MET DEZE ONDERNEMER

MEER VAN DEZE ONDERNEMER

PROMOTIES & AANBIEDINGEN

E-BOOK, DOWNLOADS & BLOGS