Ontdekken wie je écht bent!

BEDRIJFSPROFIEL

Wendy Nijman
Melanendreef 250, 4614 GL Bergen op Zoom, Nederland
+31-615525460
BRANCHE
SOORT DIENSTVERLENING
TREFWOORDEN

OMSCHRIJVING

Met mijn levenservaring en jaren ervaring in de zorg dacht ik over een behoorlijk portie mensenkennis te beschikken. Precies; dacht! Want ik beoordeelde mensen op hun gedrag. Tapas heeft mij laten inzien dat gedrag enkel is wat wij zien. En dan ook nog vanuit onze eigen perceptie.  Gedrag zegt niets over wie je bent. Mijn kennismaking met Tapas gedachtengoed heeft mij veel gebracht. Het heeft me enorm geholpen inzicht te krijgen in wie ik ben, wat mijn talenten en passies zijn, waar ik energie van krijg, maar ook wat er gebeurt als ik stress ervaar. Het heeft mij geholpen te ontdekken wie ik écht ben! Wat Tapas voor mij heeft betekend, en nog steeds dagelijks doet, gun ik iedereen. Als Tapas coach is het dan ook mijn missie om meer mensen in Nederland kennis te laten maken met het Tapas gedachtengoed en de Tapas instrumenten. Nieuwsgierig naar Tapas? Ik vertel je er graag meer over.

ADRESGEGEVENS

SOCIALE MEDIA PAGINA'S

CONTACTPERSOON

Wendy Nijman

Als 19-jarige start ik in de zorg met gedragscomplexe mensen. Voor mijn gevoel is mijn opleiding onvoldoende om mijn werk goed te doen. Daarom volg ik vele opleidingen, van praktijk- tot management- en organisatiestudies.

…steeds vaker merk ik dat de prijs bepaalt hoeveel kwaliteit ik mag leveren. Omdat ik daar zelf verantwoordelijk voor wil zijn, neem ik een radicaal besluit: ik stop en start mijn eigen bedrijf. Ik ga als zzp’er voor zorginstellingen werken én als loopbaan- en business coach in Bergen op Zoom om kinderen, studenten, werknemers en bedrijven helpen te groeien. Deze combinatie geeft me zoveel variatie, dat ik voel dat ik weer van toegevoegde waarde ben.

Ik ben spontaan, dynamisch, avontuurlijk en oprecht. En net als jij, gedreven. Die eigenschap maakt dat ik alles goed wil doen. Herken je het spanningsveld dat daardoor ontstaat? De keuzes die je moet maken tussen werk en privé? Groeien in je ontwikkeling vraagt veel tijd en energie. Maar geeft ook onzekerheid.

Tegelijkertijd ben ik ook moeder van 3 (late) pubers. De balans? Dat is een dagelijkse puzzel. Ook voor deze loopbaan- en business coach in Bergen op Zoom.

Met vriendelijke groet,

Wendy

 

 

PRODUCTEN & DIENSTEN

DEEL OP SOCIALE MEDIA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

NEEM CONTACT OP MET DEZE ONDERNEMER

MEER VAN DEZE ONDERNEMER

PROMOTIES & AANBIEDINGEN

E-BOOK, DOWNLOADS & BLOGS