Laat mij jou helpen, anderen te helpen

BEDRIJFSPROFIEL
www.woutermelkert.nl
Buizerd 23, Bergen op Zoom, Nederland
0651953472
BRANCHE
SOORT DIENSTVERLENING
TREFWOORDEN
OMSCHRIJVING

Mijn naam is Wouter Melkert.

Ik ben bedreven sparringpartner in het stimuleren van impact en betekenis, vanuit een vernieuwende kijk op ondernemerschap, voor diverse bedrijven en ondernemers. Mijn vraag aan jou is: Als ik jou een manier kan laten zien hoe jij meer mensen kunt bereiken met de toegevoegde waarde die jij te bieden hebt, zodat jij jouw positieve impact als ondernemer enorm kunt vergroten, zou je daar dan 15 minuten van je tijd voor over hebben om daar serieus naar te kijken?

Op mijn profiel zie je mijn persoonlijke logo. En dat is niet voor niets een pauzeteken. Ik geloof in de kracht van even stilstaan en reflecteren, om vervolgens met meer helderheid en richting weer op weg te gaan. In de waan van de dag heb je geen tijd om te reflecteren of je nog wel het juiste aan het doen bent. Daardoor blijf je makkelijk hangen op het punt waar je nu zit. 

Durf jij het aan om jouw meest waardevolle bijdrage te leveren?

Ik droom van een wereld, waarin iedereen zijn of haar meest waardevolle bijdrage kan leveren. Want wat ik echt jammer vind, maar wel veel zie, is dat ondernemers met een hele zuivere intentie, om mensen echt te helpen met hun product of dienst, vaak niet genoeg (betalende) klanten hebben om ontspannen van rond te kunnen komen. En dan gaat het nog niet eens om het geld, maar vooral om de gemiste kans om echt impact te maken. Jij hebt iets heel moois te bieden. Jouw product of dienst maakt de wereld echt een stukje mooier. Daarom moet je aan de slag. Je bent het de wereld verschuldigd. Maar dat is tegelijk ook heel spannend en gaat niet vanzelf. Er zitten waarschijnlijk allerlei oude overtuigingen in de weg. Of je weet simpelweg nog niet helemaal hoe het ondernemer zijn werkt. Jij bent namelijk geen ondernemer geworden om een zakelijk imperium op te bouwen… Jij bent ondernemer geworden omdat jij wilt bijdragen op jouw manier. Daar wil ik je bij helpen.

Dat doe ik middels een combinatie van persoonlijke/spirituele ontwikkeling en commercieel inzicht. Wanneer deze twee delen samenkomen ontstaat het echte vuurwerk. Wanneer jij gelooft in jezelf en dat je het waard bent om jouw bijdrage te mogen leveren en je hebt de vaardigheden en woorden om dit over te brengen aan anderen, dan lever jij jouw mooiste bijdrage. Laat mij jouw helpen om anderen te helpen.

Gaan we samen aan de slag met jouw positieve bijdrage? Of je nu directeur of eigenaar van een grote organisatie bent of graag af wilt van oude overtuigingen die jou tegenhouden, we zijn allemaal mens en we hebben allemaal wel eens hulp nodig. Het is aan jou om die hulp ook te vragen.

Wil je meer weten over mijn verdere ervaring, opleiding en aanbevelingen, kijk dan ook zeker eens op mijn Linkedin profiel.

Wil jij echt aan de slag met jouw impact als ondernemer of kan je mijn hulp goed gebruiken bij jouw persoonlijke ontwikkeling, neem dan zeker contact op. Een kop koffie drinken kan altijd.

Alvast laagdrempelig wat meer te weten komen over mij visie en werk? Bestel dan een van mijn boeken!

ADRESGEGEVENS
CONTACTPERSOON
Wouter Melkert

Telefoonnummer: +316-51953472

Mail: wouter@mindsetpro.nl

PRODUCTEN & DIENSTEN
SOCIALE MEDIA PAGINA'S
WAARDERING

Geef dit bedrijf een waardering

Klik op een ster om de waardering te geven.

Gemiddelde score. 5 / 5. Aantal beoordelingen 2

Nog geen beoordelingen. Wees de eerste om deze onderneming te beoordelen.

Dank je voor jouw beoordeling!

Je kunt hier aangeven waarom je deze beoordeling hebt gegeven.

DEEL OP SOCIALE MEDIA
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
NEEM CONTACT OP MET DEZE ONDERNEMER
MEER VAN DEZE ONDERNEMER

EVENEMENTEN | ACTIVITEITEN

Vorige
Volgende

PROMOTIES | AANBIEDINGEN

Commercieel spreekuur: Een heldere analyse van pitch en verdienmodel

Geplaatst door: WouterMelkert

Locatie:

Buizerd 23, Bergen op Zoom, Nederland

Kostprijs: €0

Promotie / Actie:

Zowel jouw verdienmodel als jouw verhaal moeten staan als een huis. Dat is de absolute basis om voldoende omzet te genereren om ontspannen van rond te kunnen komen. Tijdens een gesprek van maximaal een uur, nemen we samen jouw verhaal en verdienmodel onder de loep. Zo weet je
razendsnel of je op de goede weg bent en waar nog kansen voor verbetering zitten. Zo zorg je dat jij jouw meest waardevolle bijdrage levert!

Dus weet je dat jouw aanbod heel waardevol is, maar zien mensen het niet? Of heb je het heel druk, maar verdien je nog te weinig? Kom dan eens langs!

Het commercieel spreekuur is gratis en vrijblijvend, maar niet belangeloos. Ik hou van eerlijk ondernemen. Mochten er verbeterpunten naar boven komen, dan is de kans groot dat ik je daarbij kan helpen. Hiervoor heb ik speciaal het ontwikkeltraject commercieel in je kracht ontwikkeld.
Zie je het zitten om hierbij aan te sluiten? Dan ga ik graag samen aan de slag. Zijn we geen match, even goede vrienden.

OPLEIDINGEN | WORKSHOPS | WEBINARS

VACATURES

Vorige
Volgende

E-BOOK | DOWNLOADS | BLOGS

RUILZOEKERTJES

CARPOOLZOEKERTJES

DURF-TE-VRAGEN