Waarom Start2Bizz?

Waarom Start2Bizz?

Waarom Start2Bizz is opgericht?

Momenteel schakelen ondernemers zoveel mogelijk naar ‘online’ dienstverlening, ook door corona.
Dat maakt dat er steeds meer concurrentie op de online markt is en dat particulieren die op zoek gaan naar een betrouwbare ondernemer niet meer weten bij wie ze moeten aankloppen.

Daarom merk je ook tegenwoordig meer en meer dat in lokale facebookgroepen gevraagd wordt welke goede schilder of welke schoonheidsspecialiste iemand aanraadt om maar een voorbeeld te geven.

Start2Bizz komt met de oplossing.

In eerste instantie om aan deze vraag van particulieren tegemoet te komen, maar ook om ondernemers te laten netwerken en te laten groeien.

Door lokale ondernemers in de regio Noord-Antwerpen en Noord-Brabant aan te bieden die door particulieren zullen worden beoordeeld, zullen wij op lange termijn enkel kwalitatieve, betrouwbare ondernemers op het platform aanbieden.

We plaatsen lokale dienstverleners voorop en zorgen dat particulieren de juiste match vinden voor hun vraag, in een paar klikken.

We bieden 9 verschillende tools aan om mensen bij elkaar te brengen. 

Met de persoonlijke voorkeuren kan eenieder zijn eigen favorieten-pagina opstellen en zo enkel de nieuwe zoekertjes zien die hem of haar interesseren.

Geen eindeloos meer scrollen, geen reclame, alleen wat je zelf wil zien.

#theplace2b(izz)

Start2Bizz

Coraline, oprichtster van Start2Bizz

Dit bericht heeft 1 commentaar

Geef een reactie