Cork is Fashion! Captain Cork, leather of the 21st century

BEDRIJFSPROFIEL

Captain Cork
Hoogstraat 63, 2000 Antwerpen, België
0032489971885
BRANCHE
SOORT DIENSTVERLENING
TREFWOORDEN

OMSCHRIJVING

Captain Cork    Captain Cork staat voor duurzame, handgemaakte, diervriendelijke tassen en accessoires gemaakt uit het ecologische wonder KURK. Belgisch design zonder schuldgevoel uit hoogwaardig Portugees kurkleder. Captain Cork biedt met prachtige en trendy designs een duurzaam, ecologisch en vegan alternatief voor dierlijke lederwaren. Kurk is het leder van de 21ste eeuw.  Het verhaal achter Captain Cork: Oprichtster en designer Ina De Quint werd van kleins af aan geïnspireerd door haar ecologisch gezinde vader die een warm hart had voor Portugal. Als kind liep Ina samen met haar “kapitein” door de kurkbossen van Portugal geboeid te luisteren naar dit prachtige verhaal. Haar vader had een duurzame droom: zijn ecohuis bouwen in Portugal. Helaas heeft zij zijn project niet kunnen voltooien toen in 2018 onverwacht het noodlot toe sloeg en hij op 59 jarige overleed. Ina nam het “roer” van haar kapitein over en zette de Portugese Duurzame droom verder door Captain Cork op te starten. Ondertussen is Captain Cork een gevestigde merknaam met een flag ship store in Antwerpen en collecties die wereldwijd te verkrijgen zijn via de eigen webshop en marktplaatsen. Ook verschillende retailers kiezen bewust voor een vegan en lokaal alternatief voor hun lederen accessoires en nemen het Captain Cork assortiment graag af voor in hun winkels.  

ADRESGEGEVENS

SOCIALE MEDIA PAGINA'S

CONTACTPERSOON

De Quint Ina

Ik ben Ina De Quint, het gezicht achter het merk Captain Cork.

Als psycholoog/ socioloog in arbeid en organisaties heb ik een carrière uitgebouwd in Human resources voor 11 jaar. In het bedrijfsleven waren er altijd al ondernemende kriebels aanwezig. Het was in 2018, na het plotse verlies van mijn vader (kapitein) op 59 jarige leeftijd dat ik wist het moment is “nu” om de sprong naar het ondernemerschap te maken.

Ik sprong in het onbekende, een avontuur. De reis is boeiend, kalme wateren, stormen, golven trotseren en regelmatig de zeilen bij zetten. Maar ik geniet van alle nieuwe horzionten, ontdekken en avonturen zit me in het bloed.

PRODUCTEN & DIENSTEN

DEEL OP SOCIALE MEDIA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

NEEM CONTACT OP MET DEZE ONDERNEMER

MEER VAN DEZE ONDERNEMER

PROMOTIES & AANBIEDINGEN

E-BOOK, DOWNLOADS & BLOGS