Own Your Shit!

BEDRIJFSPROFIEL

De Bedrijfsbrandweer
Buizerd 23, Bergen op Zoom, Nederland
+31651953472
BRANCHE
SOORT DIENSTVERLENING
TREFWOORDEN

OMSCHRIJVING

De afgelopen 8 jaar heb ik gewerkt aan ‘Own Your Shit’. Een manier van leven. Bezield leven! Zo kan je iedere dag succesvol zijn. En dan heb ik het niet over geld, macht en aanzien, maar over rust, ruimte en een gezond resultaat. Wil je hier alles over weten? Lees dan mijn boek: ๐Ž๐ฐ๐ง ๐˜๐จ๐ฎ๐ซ ๐’๐ก๐ข๐ญ – ๐Œ๐ข๐ฃ๐ง ๐ฉ๐š๐ ๐ง๐š๐š๐ซ ๐ž๐ž๐ง ๐›๐ž๐ณ๐ข๐ž๐ฅ๐ ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ง https://www.woutermelkert.nl/boeken Als Coach binnen het team van De Bedrijfsbrandweer, zit ik vooraan in het proces. Ik ga samen met ondernemers opzoek naar de bezieling van de onderneming en de ondernemer zelf. We onderzoeken de belangrijke levensvragen en kijken hoe we het antwoord hierop kunnen vertalen naar de praktijk van jouw onderneming. Richting nemen! Want alleen vanuit bezieling kan je de juiste teamleden en klanten aantrekken. Dan trek je mensen aan die echt bij je passen, omdat ze JA zeggen tegen iets veel groters dan alleen een financiรซle transactie. Ze zeggen ja tegen de gezamenlijke bijdrage die jullie willen leveren aan een betere wereld. Voor onze klanten ben ik er als coach voor de mens achter de leider en/of ondernemer. Op deze manier lever ik mijn bijdrage. Want bezielde ondernemers en leiders zijn een inspiratiebron voor iedereen waar ze mee werken. Zo verspreid ik een olievlek van liefde, licht en wijsheid. ๐ƒ๐ž ๐๐ž๐๐ซ๐ข๐ฃ๐Ÿ๐ฌ๐›๐ซ๐š๐ง๐๐ฐ๐ž๐ž๐ซ Ken je dat? Je bent de hele dag brandjes aan het blussen. Je loopt achter de feiten aan en hebt moeite om de juiste klanten en/of teamleden aan te trekken en binnen te houden. Wat je wil is Rust in je werk, Ruimte in je hoofd en een gezond Resultaat. Dat krijg je alleen op door een duidelijke richting te hebben. Door als ondernemer, maar ook als bedrijf te weten wie je bent en wat jouw doel is in het leven. Maar vooral door dat ook te implementeren in het proces en de cultuur. Want anders zijn het maar mooie woorden waar in de praktijk niets van terecht komt. Wij geloven dat alles wat in de toekomst wil bestaan, vandaag moet bijdragen aan een betere wereld. Daar willen wij graag onze bijdrage aan leveren. Om mee te kunnen met de snel veranderende wereld van vandaag, moet je tijd vrij kunnen maken om te werken aan jouw bedrijf. Dat vraagt om een flexibel team, een ondersteunende structuur en bezield leiderschap. Vul onze gratis test eens in: www.nooitmeerbrandjesblussen.nl wouter@debedrijfsbrandweer.nu 06-51953472 www.debedrijfsbrandweer.nu

ADRESGEGEVENS

SOCIALE MEDIA PAGINA'S

CONTACTPERSOON

Wouter Melkert

Mijn naam is Wouter Melkert en samen met mijn collega’s Romana Buijs en Wesley van Dongen, ben ik ondernemer bij De Bedrijfsbrandweer.

Ik richt mij op de ontwikkeling van leiderschap en strategie. Hierbij kijk ik naar de complete mens. De term Own your Shit staat hierbij centraal. Dit staat voor ownership nemen voor wie jij bent en wat jij wilt realiseren. Een goede leider of ondernemer zijn is vaak nog helemaal niet zo makkelijk. Je krijgt een hoop shit op je bord die ook van alles raakt en losmaakt in jou. Het valt of staat dan met jouw emotionele ontwikkeling. Pas als je echt stevig staat, geef je richting, ben je begripvol, maar ook duidelijk en consequent.

Daarnaast breng ik graag mijn kennis en inzichten over als spreker en schrijver. Heb je een event en zoek je een vernieuwende spreker die de moeilijke thema’s niet schuwt en mensen echt aan het denken zet? Dan weet je me nu te vinden. Ook in mijn boeken vertel ik waar het op staat. Maar dit alles wel op een nuchtere en makkelijk te begrijpen manier. Zo maken we de moeilijke thema’s bereikbaar en behapbaar voor iedereen.

Telefoonnummer: +316-51953472

Mail: wouter@debedrijfsbrandweer.nu

PRODUCTEN & DIENSTEN

DEEL OP SOCIALE MEDIA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

NEEM CONTACT OP MET DEZE ONDERNEMER

MEER VAN DEZE ONDERNEMER

PROMOTIES & AANBIEDINGEN

Commercieel spreekuur: Een heldere analyse van pitch en verdienmodel

Geplaatst door: WouterMelkert

Locatie:

Buizerd 23, Bergen op Zoom, Nederland

Kostprijs: โ‚ฌ0

Promotie / Actie:

Zowel jouw verdienmodel als jouw verhaal moeten staan als een huis. Dat is de absolute basis om voldoende omzet te genereren om ontspannen van rond te kunnen komen. Tijdens een gesprek van maximaal een uur, nemen we samen jouw verhaal en verdienmodel onder de loep. Zo weet je
razendsnel of je op de goede weg bent en waar nog kansen voor verbetering zitten. Zo zorg je dat jij jouw meest waardevolle bijdrage levert!

Dus weet je dat jouw aanbod heel waardevol is, maar zien mensen het niet? Of heb je het heel druk, maar verdien je nog te weinig? Kom dan eens langs!

Het commercieel spreekuur is gratis en vrijblijvend, maar niet belangeloos. Ik hou van eerlijk ondernemen. Mochten er verbeterpunten naar boven komen, dan is de kans groot dat ik je daarbij kan helpen. Hiervoor heb ik speciaal het ontwikkeltraject commercieel in je kracht ontwikkeld.
Zie je het zitten om hierbij aan te sluiten? Dan ga ik graag samen aan de slag. Zijn we geen match, even goede vrienden.

E-BOOK, DOWNLOADS & BLOGS