Damesmode met een gedacht, designed by Elke Peeters

“Laat je leven niet bepalen door de maten op de kledinglabels en duizend-en-een zogenaamde regeltjes. Je bent zoveel meer dan dat! Wees trots op wie je bent en creëer je eigen stijl.”

BEDRIJFSPROFIEL

Jacki Collet
Viaduct-Dam 64, Antwerpen, België
+32 (0)479 63 30 41
BRANCHE
SOORT DIENSTVERLENING
TREFWOORDEN

OMSCHRIJVING

Jacki Collet, 100 % Belgische mode geknipt op maat van pretentieloze vrouwen Jacki Collet ontleent haar identiteit aan ingetogen snitten, sterke pasvormen en mooie stoffen die garant staan voor een heerlijk draagcomfort zonder in te boeten aan kwaliteit en goede smaak. Opmerkelijk is de mogelijkheid om eindeloos te combineren en een variatie aan looks samen te stellen. De creaties van Jacki Collet worden stuk voor stuk met veel liefde en aandacht voor het traditionele kleermakersvak bedacht, ontwikkeld en geproduceerd in haar ateliers in België. Jacki Collet is verkrijgbaar van maat 34 tot maat 54. Maak je afspraak!

ADRESGEGEVENS

SOCIALE MEDIA PAGINA'S

CONTACTPERSOON

Elke Peeters Designer
Elke Peeters

De Belgische designer Elke Peeters is sinds 26 jaar een gevestigde waarde in het juwelenlandschap. In 1995 trok ze de poorten van de Antwerpse Koninklijke Academie voor Schone Kunsten achter zich dicht met het diploma van meester in de beeldende kunsten in de hand én de ‘Prijs van de Vrienden van de Academie’ in de achterzak, om vervolgens haar carrière als juweeldesigner te beginnen met exposities, prijzen en nominaties wereldwijd. In 2006 koos ze ervoor om haar atelier te openen voor het publiek en te ontwerpen op maat en naar wens van haar klanten.

Daarnaast zette ze in 2015 het 100 % Belgische dameskledinglabel JackiCollet op poten.

“Naaister worden was de grote droom van mijn grootmoeder. De oorlog besliste er anders over, schoollopen was plots geen optie meer. Jaren later leerde mijn grootmoeder naaien bij een goede vriendin. Het zal niet verbazen dat mijn moeder opgroeide in een huis vol patronen, spelden en stoffen. Net als ik.”

PRODUCTEN & DIENSTEN

DEEL OP SOCIALE MEDIA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

NEEM CONTACT OP MET DEZE ONDERNEMER

MEER VAN DEZE ONDERNEMER

PROMOTIES & AANBIEDINGEN

E-BOOK, DOWNLOADS & BLOGS