“Kennen wij elkaar?

Mijn naam is Coraline Steingueldoir, 33 jaar, gelukkige partner en moeder van twee prachtige kinderen.

Ik ben opgegroeid aan de Belgische kust en tweetalig opgevoed in het Frans en Nederlands. Op 19-jarige leeftijd verhuisde ik naar Noord-Antwerpen en begon er mijn loopbaan. Op 1  januari 2020 startte ik mijn eigen onderneming op, CoraLean Consultancy & Support, waarin ik nog steeds actief ben.

Start2Bizz heb ik opgericht omdat ik gepassioneerd ben om mensen bij elkaar te brengen.

Ik ben vol ambitie om via Start2Bizz de belangrijkste schakel te creëren tussen ondernemers en particulieren in de grensregio Noord-Antwerpen / Noord-Brabant.

Veel plezier met het platform!
Coraline”

Coraline Steingueldoir, oprichtster Start2Bizz

Happiness is loving what you do, success is doing what you love“